czytaj więcej
Znamy zwycięzcę Bocuse d'Or Poland 2019
Na najwyższym podium Bocuse d'Or Poland 2019 stanął Jakub Kasprzak!
czytaj więcej
Na najwyższym podium Bocuse d'Or Poland 2019 stanął Jakub Kasprzak!
czytaj więcej
Jury Bocuse d'Or Poland 2019 - odkrywamy pierwsze karty!
Pozostało zaledwie 10 dni do finału krajowych eliminacji Bocuse d’Or Poland 2019.
czytaj więcej
Wejście na konkurs Bocuse d’Or Poland 2019 jest bezpłatne po wcześniejszym zarejestrowaniu się na stronie Targów Horeca.
czytaj więcej
21 listopada 2019 roku odbędzie się kolejna polska selekcja konkursu Bocuse d’Or. Tym razem to Kraków będzie gościł polską i światową gastronomię w ramach projektu Europejska Stolica Kultury Gastronomicznej.
czytaj więcej
Mamy przyjemność poinformować, iż miasto Kraków będzie Gospodarzem i Partnerem Strategicznym tegorocznej edycji Bocuse d’Or Poland 2019.
czytaj więcej
W dniach 24 -25 czerwca 2019 w Akademii Kurta Schellera odbyły się PREELIMINACJE konkursu Bocuse d’Or Poland 2019.
czytaj więcej
Przed nami kolejna krajowa selekcja poprzedzona PREELIMIANACJAMI.
czytaj więcej
Patronat honorowy nad polską selekcją 2019 objęła organizacja najlepszych szefów kuchni na świecie Bocuse d’Or Winners!
czytaj więcej
Przygotowania do krajowych eliminacji Bocuse d’Or Poland 2019 ruszyły pełną parą.
czytaj więcej
Jak mawiał o kucharzach Paul Bocuse, jeden z najwybitniejszych szefów kuchni XX wieku – Jesteśmy pracownikami fizycznymi. Musimy się nauczyć naszego zawodu. Obejmuje to również mentoring, czyli naszym obowiązkiem jest przekazywać te naukę dalej.
Przeczytaj całość
Wydarzenie Goût de/Good France 2019 odbędzie się jak co roku 21 marca, by promować na świecie wyśmienitą kuchnię francuską.
czytaj więcej
Po raz pierwszy w historii Akademia Bocuse d’Or Poland miała wyjątkową okazję zaprezentować się w strefie dla profesjonalistów CHEFS VILLAGE podczas Wielkiego Finału Bocuse d’Or.
czytaj więcej
W dniach 29-30 stycznia 2019 roku odbył się finał najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie - Bocuse d’Or.
Przeczytaj całość
W dniach 26 – 30 stycznia 2019 roku wszystkie oczy świata wielkiej gastronomii będą zwrócone na Lyon i Wielki Finał Bocuse d’Or oraz Coupe du Monde de la Patisserie.
przeczytaj całość
W tym roku Międzynarodowy Komitet Organizacyjny pragnie umieścić niektóre kulinarne podstawy w samym sercu konkursu, aby stworzyć atmosferę panującą w kuchni: subtelna mieszanka zapachów, aromatów i dźwięków kuchennych, przyborów do gotowania, ale także odpowiednie połączenie doskonałego know-how i podejścia opartego na instynkcie.
przeczytaj całość
W dniach 11-12 czerwca dwadzieścia najlepszych europejskich duetów kucharskich walczyło podczas Bocuse d’Or Europe 2018 w Oval Lingotto Fiere Torino o awans do Wielkiego Finału w Lyonie 2019.
przeczytaj całość
Możecie oglądać zmagania najlepszych kucharzy w Europie na żywo!
przeczytaj całość
Mamy zaszczyt poinformować, iż Polska reprezentowana przez Dawida Szkudlarka zakwalifikowała się do europejskich finałów Bocuse d’Or w Turynie.
przeczytaj całość
Trzydzieści jeden lat temu wszystko się zaczęło. Wybitny francuski szef kuchni Paul Bocuse w styczniu 1987 roku urzeczywistnił swoje marzenie, którym było pokazanie szefa kuchni szerszej publiczności.
przeczytaj całość
20 stycznia 2018 roku w Collonges, pomysłodawca naszego konkursu odszedł, po długim i niesamowitym życiu.
przeczytaj całość
Bocuse d’Or przestawia nową wizualizację swojego logo, które zostało zaprojektowane tak by oddać wyjątkowe połączenie doskonałości i innowacyjności, które stanowią o jego sile i sukcesie.
przeczytaj całość
11 grudnia 2017 w Akademii Kulinarnej Nestle Professional w Warszawie odbyły się PREELIMINACJE konkursu Bocuse d’Or Poland 2018.
przeczytaj całość
Po dwóch latach nieobecności konkurs Bocuse d’Or ponownie odbędzie się w Polsce! Agencja Smarten PR na czele z Jackiem Krawczykiem została oficjalnym przedstawicielem Bocuse d’Or w Polsce.
przeczytaj całość
Bocuse d’Or Poland nabiera coraz wyraźniejszych kształtów i od momentu pojawienia się informacji o powrocie konkursu do Polski wywołuje duże emocje.
PRZECZYTAJ CAŁOŚĆ
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni jest największym stowarzyszeniem kucharzy i cukierników w Polsce. Jako jedyne w kraju jest członkiem Światowego Stowarzyszenia Związków Kucharzy (WACS).
PRZECZYTAJ CAŁOŚĆ
Komitet Wykonawczy to zacne grono szefów kuchni powołane przez Prezesa Zarządu Bocuse d’Or Poland Jacka Krawczyka, które podejmuje kluczowe decyzje dotyczące organizacji konkursu oraz ustala procedury i regulamin Krajowych Eliminacji.
PRZECZYTAJ CAŁOŚĆ
Klub Szefów Kuchni został Partnerem Merytorycznym Finału Polskich Eliminacji – Bocuse d’Or Poland 2018.