Przeczytaj całość
Znamy nazwiska finalistów Bocuse d’Or Poland 2025
Bocuse d’Or to ambicja, marzenie i życiowa szansa dla wielu szefów kuchni na całym świecie.
Klub Szefów Kuchni został Partnerem Merytorycznym Finału Polskich Eliminacji – Bocuse d’Or Poland 2018.
Fundacja Klubu Szefów Kuchni powstała w 2008 roku z inicjatywy Klubu Szefów Kuchni: elitarnej organizacji, zrzeszającej najlepszych szefów kuchni w Polsce. Znani z telewizyjnych ekranów i najlepszych restauracji kucharze łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując polską kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy.
Celem działania Fundacji KSK jest kultywowanie narodowych i regionalnych tradycji kulinarnych, uzupełnianie wiedzy i umiejętności zawodowych członków "Klubu Szefów Kuchni", oraz organizowanie i pomoc w przeprowadzaniu pokazów, szkoleń, konkursów i wystaw.
Fundacja dąży do zapewnienia właściwych warunków zawodowych kucharzom i cukiernikom, integruje środowisko szefów kuchni oraz osób współpracujących z nim, dba o poprawę warunków polskiej gastronomii.
Przeczytaj całość
Bocuse d’Or to ambicja, marzenie i życiowa szansa dla wielu szefów kuchni na całym świecie.
Przeczytaj całość
Właśnie ruszyły zgłoszenia do Bocuse d’Or Poland 2025 – krajowych eliminacji do legendarnego konkursu stworzonego przez Paula Bocuse’a.
Przeczytaj całość
Polska złota jesień zapowiada się obiecująco, bowiem 6 listopada w Krakowie odbędzie się kolejna krajowa selekcja najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie Bocuse d’Or.
Przeczytaj całość
Z wielką przyjemnością, pragniemy poinformować, że rozpoczęły się przygotowania do kolejnej polskiej selekcji Bocuse d'Or, największego i najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego dla profesjonalistów w Polsce i na świecie, czyli Bocuse d’Or Poland 2025.