Przeczytaj całość
Bocuse d’Or Poland ON TOUR vol. 2
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
Klub Szefów Kuchni został Partnerem Merytorycznym Finału Polskich Eliminacji – Bocuse d’Or Poland 2018.
Fundacja Klubu Szefów Kuchni powstała w 2008 roku z inicjatywy Klubu Szefów Kuchni: elitarnej organizacji, zrzeszającej najlepszych szefów kuchni w Polsce. Znani z telewizyjnych ekranów i najlepszych restauracji kucharze łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując polską kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy.
Celem działania Fundacji KSK jest kultywowanie narodowych i regionalnych tradycji kulinarnych, uzupełnianie wiedzy i umiejętności zawodowych członków "Klubu Szefów Kuchni", oraz organizowanie i pomoc w przeprowadzaniu pokazów, szkoleń, konkursów i wystaw.
Fundacja dąży do zapewnienia właściwych warunków zawodowych kucharzom i cukiernikom, integruje środowisko szefów kuchni oraz osób współpracujących z nim, dba o poprawę warunków polskiej gastronomii.
Przeczytaj całość
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
Przeczytaj całość
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Przeczytaj całość
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.
Przeczytaj całość
Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland