Nowy termin Bocuse d'Or Europe 2020

2020-03-25

Sytuacja na świecie przechodzi obecnie w krytyczny etap, której przyczyna jest koronawirus Covid -19. Większość krajów boryka się z planami zamknięcia i restrykcji niektóre z nich zamykają granice.

Społeczność szefów kuchni bardzo ucierpiała w wyniku kryzysu wraz ze wszystkimi aktorami branży gastronomicznej i hotelarskiej. Zapewniamy nasze pełne wsparcie w tym trudnym czasie.

Jako agencja GL events, naszym głównym zmartwieniem pozostaje dobro naszego personelu, naszych uczestników i naszych partnerów. Dbamy o to i zawsze będziemy okazywać życzliwość i pełną troskę wszystkim członkom naszych prestiżowych zawodów w tym napiętym i międzynarodowym kontekście.

Dlatego zgodnie z międzynarodowymi i kontynentalnymi komitetami organizacyjnymi Bocuse d'Or oraz ich przewodniczącymi, w odniesieniu do zaleceń i porad udzielonych przez odpowiednie służby zdrowia i rządowe, chcielibyśmy zwrócić uwagę na następujące ważne informacje:

1. Bocuse d’Or Europe zostaje przełożone na 15 i 16 października 2020 r. w Tallinie-Estonii
2. Bocuse d’Or Americas i Copa Maya zostały przełożone 25–27 września 2020 r. w Limie w Peru (Bocuse d’Or Americas 25 i 26 / Copa Maya 27)
3. Bocuse d’Or Asia-Pacific zostało potwierdzone 1 i 2 lipca 2020 r. w Kantonie-Chinach

Cały zespół Gastronomiczny pozostaje do Państwa dyspozycji, aby zapewnić wszelką potrzebną pomoc. Wkrótce podamy więcej szczegółów na temat naszej nowej organizacji i planowania.

Chcielibyśmy szczególnie podziękować za zaufanie i zaangażowanie i czekamy na ponowne spotkanie z Państwem wkrótce.

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Ruszyły przygotowania do Bocuse d’Or Poland 2025 

    Z wielką przyjemnością, pragniemy poinformować, że rozpoczęły się przygotowania do kolejnej polskiej selekcji Bocuse d'Or, największego i najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego dla profesjonalistów w Polsce i na świecie, czyli Bocuse d’Or Poland 2025. 

    2025-02-05
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Francja wygrała 20. edycję Bocuse d’Or

    27 stycznia, podczas ostatniego dnia targów Sirha w Lyonie, Francja, reprezentowana przez szefa Paula Marcona i jego pomocniczkę Camille Pigot, wygrała 20. edycję Bocuse d'Or, najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. 

    2025-01-29
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Polak w Wielkim Finale Bocuse d'Or 2025 w Lyonie

    Z wielką przyjemnością informujemy, iż szef Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland został jurorem technicznym światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie.

    2025-01-24
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Za nami druga edycja Bocuse d'Or ON TOUR 2024

    Z końcem listopada zakończył się cykl ogólnopolskich kolacji Bocuse d'Or Poland ON TOUR 2024. 

    2024-12-30
    Przeczytaj całość