Czwarta odsłona Bocuse d’Or Poland on Tour

2022-10-03

Ostatnia wrześniowa kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour odbyła się w Ostrowcu Świętokrzyskim w restauracji Siesta – hotel Red. Bilety na to wydarzenie rozeszły się dość szybko, co po raz kolejny bardzo cieszy organizatorów. To dowód na to, iż marka Bocuse d’Or budzi ogromne zainteresowanie, pozytywne emocje i jest gwarantem najwyższej jakości.

Gospodarzem wieczoru 30 września był szef kuchni Mirosław Ciołak, który wraz z Adamem Chrząstowskim Head Chef’em Akademii Bocuse d’Or Poland oraz Michałem Markowiczem członkiem Akademii Bocuse d’Or Poland przygotował na tę okazję specjalne menu, w którym znalazły się: łosoś MOWI Supreme w dwóch odsłonach, indycza wątróbka, wędzona kaczka, kulebiak z jagnięciny i tort mango. W międzyczasie na odświeżenie kubków smakowych podano sorbet z cytrynówki i sorbet arbuzowy. 


Bardzo się cieszę, że projekt Akademii Bocuse d’Or Poland cieszy się tak dużym zainteresowaniem. To już czwarta kolacja z cyklu On Tour i po raz kolejny mamy komplet gości. To pokazuje jak duże jest zainteresowanie marką Bocuse d’Or, które z każdym kolejnym wydarzeniem rośnie. Przed nami jeszcze dwie kolacje tej jesieni. Jestem przekonany, że będzie równie ciekawie i smacznie. – powiedział Jacek Krawczyk, Prezes Zarządu Bocuse d’Or Poland.

Z pewnością był to kolejny wyjątkowy wieczór z cyklu ON TOUR, który na długo zapadnie w pamięć wielu gościom. 

Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland

Partnerzy wydarzenia: MOWI SupremeChurchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Ruszyły przygotowania do Bocuse d’Or Poland 2025 

    Z wielką przyjemnością, pragniemy poinformować, że rozpoczęły się przygotowania do kolejnej polskiej selekcji Bocuse d'Or, największego i najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego dla profesjonalistów w Polsce i na świecie, czyli Bocuse d’Or Poland 2025. 

    2025-02-05
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Francja wygrała 20. edycję Bocuse d’Or

    27 stycznia, podczas ostatniego dnia targów Sirha w Lyonie, Francja, reprezentowana przez szefa Paula Marcona i jego pomocniczkę Camille Pigot, wygrała 20. edycję Bocuse d'Or, najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. 

    2025-01-29
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Polak w Wielkim Finale Bocuse d'Or 2025 w Lyonie

    Z wielką przyjemnością informujemy, iż szef Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland został jurorem technicznym światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie.

    2025-01-24
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Za nami druga edycja Bocuse d'Or ON TOUR 2024

    Z końcem listopada zakończył się cykl ogólnopolskich kolacji Bocuse d'Or Poland ON TOUR 2024. 

    2024-12-30
    Przeczytaj całość