Został powołany Komitet Wykonawczy

2017-10-31

Komitet Wykonawczy to zacne grono szefów kuchni powołane przez Prezesa Zarządu Bocuse d’Or Poland Jacka Krawczyka, które podejmuje kluczowe decyzje dotyczące organizacji konkursu oraz ustala procedury i regulamin Krajowych Eliminacji.

W Komitecie znaleźli się szefowie kuchni, których wiedza, doświadczenie i autorytet w branży z pewnością podkreślą wyjątkowość tego wydarzenia.

W Komitecie Wykonawczym zasiadają:

  • Jarosław Walczyk Head Chef Bocuse d’Or Poland
  • Paweł Oszczyk
  • Adam Chrząstowski
  • Łukasz Konik
  • Jarosław Uściński

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Dania zwycięzcą w Bocuse d'Or 2023

    23 stycznia 2023 r., po dwóch dniach wspaniałej rywalizacji na wysokim poziomie, zwycięstwo Danii reprezentowanej przez Briana Marka Hansena i jego pomocniczkę Elisabeth Madsen zamyka 19. wielki finał Bocuse d'Or. 

    2023-01-24
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Bocuse d’Or Poland ON TOUR 2022 za nami!

    Za nami pierwszy cykl kolacji Bocuse d’Or Poland ON TOUR2022, podczas których można było spróbować dań uczestników krajowych selekcji, szefów z Akademii Bocuse d’Or Poland oraz spotkać autorytety polskiej sceny kulinarnej. 

    2022-10-14
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Ostatnia kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour za nami!

    13 października w restauracji La Brasserie Moderne w hotelu Sofitel Warsaw Victoria odbyła się szósta i zarazem ostatnia kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour. 

    2022-10-14
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Bocuse d'Or Poland on Tour w Poznaniu

    Za nami piąta już kolacja z cyklu Bocuse d’Or Poland on Tour, która odbyła się 7 października w Chef’s Table by Ernest Jagodziński w Poznaniu. 

    2022-10-10
    Przeczytaj całość