Bocuse d’Or Poland on Tour - jeszcze trzy kolacje

2022-09-20

Już dzisiaj zachęcamy wszystkich fanów marki Bocuse d’Or, a tym samym miłośników dobrej kuchni do udziału w kolejnych kolacjach z cyklu Bocuse d’Or Poland on Tour, które odbędą się niebawem. 

30 września - Ostrowiec Świętokrzyski
7 października - Poznań 
13 października - Warszawa


30 września o godzinie 19.00Hotelu Red i Restauracji Siesta odbędzie się czwarta z kolei kolacja z cyklu ON TOUR pod batutą gospodarza, szefa Mirosława Ciołaka, który przygotuje specjalne menu razem z Adamem Chrząstowskim Head Chef’em Akademii Bocuse d’Or Poland oraz Michałem Markowiczem członkiem Akademii Bocuse d’Or Poland.

Będzie to doskonała okazja dla wszystkich miłośników wysublimowanych smaków z nutą dobrodziejstw ziemi świętokrzyskiej, aby skosztować autorskiego menu z ręki mistrzów.

Bilety na kolacje do nabycia:
Tel.: 41 266 61 21
e-mail: recepcja@hotelred.pl
hasło: kolacja Bocuse d’Or

7 października zapraszamy do Chef's Table by Ernest Jagodziński w Poznaniu, gdzie gospodarzem już piątej z cyklu kolacji będzie szef Ernest Jagodziński, członek Akademii Bocuse d’Or Poland, srebrny medalista polskiej selekcji 2019, juror edycji 2021 oraz trener i uznany juror konkursów kulinarnych w kraju i za granicą. Ambasador Koppert Cress w Polsce.
Swoją kompozycję dań zaprezentuje również Adam Chrząstowski najważniejszy w Akademii Bocuse d’Or Poland, od 32 lat wielki autorytet w branży gastronomicznej, szef kuchni Restauracji Bałkańska Dusza oraz juror degustacyjny Bocuse d'Or Europe 2018, 2020, 2022.

Bardzo się cieszymy, że w tym gronie zobaczymy również Dawida Cieślińskiego commis szefa Jakuba Kasprzaka w polskich eliminacjach Bocuse d’Or 2021 oraz Bocuse d’Or Europe Team Poland 2022. Bardzo utalentowany, młody adept sztuki kulinarnej z poznańskiej szkoły gastronomicznej, który ciężką pracą i zaangażowaniem pokazał się z najlepszej strony w Team Poland w kraju i w Budapeszcie.

Bilety na kolację do nabycia:
Tel.: 731 400 419
e-mail: kontakt@chefstable.com.pl
UWAGA: dostępne jest tylko 20 miejsc, więc kto pierwszy ten lepszy

13 października zapraszamy do Warszawy, gdzie w restauracji La Brasserie Moderne w hotelu Sofitel Warsaw Victoria odbędzie się ostatnia tej jesieni kolacja On TOUR, której gospodarzem będzie szef Paweł Kałuski. Czołowa postać polskiej sceny kulinarnej, piastował stanowisko szefa kuchni w wielu zagranicznych hotelach sieciowych, juror w konkursach kulinarnych. 
Udział w specjalnym menu tego wieczoru będzie miał Tomasz Purol, szef kuchni sopockiej restauracji White Marlin, członek Akademii Bocuse d’Or Poland, trener Team Poland Europe 2020. 
Ponadto w Warszawie swoje dania zaprezentuje Adam Chrząstowski, który swoim doświadczeniem i wyjątkowym smakiem wesprze swoich kolegów po fachu i z pewnością pozytywnie zaskoczy gości.

Zapytania i rezerwacje:
Michał Nasiłowski - Kierownik Restauracji
e-mail: michal.nasilowski@sofitel.com
tel.: +48 502 198 254

Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland

Partnerzy wydarzenia: MOWI SupremeChurchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian

www.bocusedorpoland.pl 

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Dania zwycięzcą Bocuse d’Or Europe 2024

    Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku

    2024-03-22
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    KOWR Partnerem Team Poland 2024

    Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.

    2024-03-01
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Polska Organizacja Turystyczna Partnerem Team Poland 2024

    Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland 

    2024-03-01
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Team Poland w drodze do Trondheim

    Przed nami kolejna edycja Bocuse d’Or Europe 2024, która będzie wielkim powrotem tej kontynentalnej selekcji na ziemie norweskie, 16 lat po pierwszym konkursie Bocuse d’Or Europe, który odbył się w Stavanger w 2008 roku. 

    2024-01-11
    Przeczytaj całość