Bocuse d’Or Poland on Tour - jeszcze trzy kolacje

2022-09-20

Już dzisiaj zachęcamy wszystkich fanów marki Bocuse d’Or, a tym samym miłośników dobrej kuchni do udziału w kolejnych kolacjach z cyklu Bocuse d’Or Poland on Tour, które odbędą się niebawem. 

30 września - Ostrowiec Świętokrzyski
7 października - Poznań 
13 października - Warszawa


30 września o godzinie 19.00Hotelu Red i Restauracji Siesta odbędzie się czwarta z kolei kolacja z cyklu ON TOUR pod batutą gospodarza, szefa Mirosława Ciołaka, który przygotuje specjalne menu razem z Adamem Chrząstowskim Head Chef’em Akademii Bocuse d’Or Poland oraz Michałem Markowiczem członkiem Akademii Bocuse d’Or Poland.

Będzie to doskonała okazja dla wszystkich miłośników wysublimowanych smaków z nutą dobrodziejstw ziemi świętokrzyskiej, aby skosztować autorskiego menu z ręki mistrzów.

Bilety na kolacje do nabycia:
Tel.: 41 266 61 21
e-mail: recepcja@hotelred.pl
hasło: kolacja Bocuse d’Or

7 października zapraszamy do Chef's Table by Ernest Jagodziński w Poznaniu, gdzie gospodarzem już piątej z cyklu kolacji będzie szef Ernest Jagodziński, członek Akademii Bocuse d’Or Poland, srebrny medalista polskiej selekcji 2019, juror edycji 2021 oraz trener i uznany juror konkursów kulinarnych w kraju i za granicą. Ambasador Koppert Cress w Polsce.
Swoją kompozycję dań zaprezentuje również Adam Chrząstowski najważniejszy w Akademii Bocuse d’Or Poland, od 32 lat wielki autorytet w branży gastronomicznej, szef kuchni Restauracji Bałkańska Dusza oraz juror degustacyjny Bocuse d'Or Europe 2018, 2020, 2022.

Bardzo się cieszymy, że w tym gronie zobaczymy również Dawida Cieślińskiego commis szefa Jakuba Kasprzaka w polskich eliminacjach Bocuse d’Or 2021 oraz Bocuse d’Or Europe Team Poland 2022. Bardzo utalentowany, młody adept sztuki kulinarnej z poznańskiej szkoły gastronomicznej, który ciężką pracą i zaangażowaniem pokazał się z najlepszej strony w Team Poland w kraju i w Budapeszcie.

Bilety na kolację do nabycia:
Tel.: 731 400 419
e-mail: kontakt@chefstable.com.pl
UWAGA: dostępne jest tylko 20 miejsc, więc kto pierwszy ten lepszy

13 października zapraszamy do Warszawy, gdzie w restauracji La Brasserie Moderne w hotelu Sofitel Warsaw Victoria odbędzie się ostatnia tej jesieni kolacja On TOUR, której gospodarzem będzie szef Paweł Kałuski. Czołowa postać polskiej sceny kulinarnej, piastował stanowisko szefa kuchni w wielu zagranicznych hotelach sieciowych, juror w konkursach kulinarnych. 
Udział w specjalnym menu tego wieczoru będzie miał Tomasz Purol, szef kuchni sopockiej restauracji White Marlin, członek Akademii Bocuse d’Or Poland, trener Team Poland Europe 2020. 
Ponadto w Warszawie swoje dania zaprezentuje Adam Chrząstowski, który swoim doświadczeniem i wyjątkowym smakiem wesprze swoich kolegów po fachu i z pewnością pozytywnie zaskoczy gości.

Zapytania i rezerwacje:
Michał Nasiłowski - Kierownik Restauracji
e-mail: michal.nasilowski@sofitel.com
tel.: +48 502 198 254

Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland

Partnerzy wydarzenia: MOWI SupremeChurchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian

www.bocusedorpoland.pl 

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Bocuse d’Or Poland ON TOUR vol. 2

    22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.

    2024-06-24
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Dania zwycięzcą Bocuse d’Or Europe 2024

    Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku

    2024-03-22
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    KOWR Partnerem Team Poland 2024

    Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.

    2024-03-01
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Polska Organizacja Turystyczna Partnerem Team Poland 2024

    Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland 

    2024-03-01
    Przeczytaj całość