Smarten PR oficjalnym reprezentantem Bocuse d'Or w Polsce

2017-10-31

Po dwóch latach nieobecności konkurs Bocuse d’Or ponownie odbędzie się w Polsce! Agencja Smarten PR na czele z Jackiem Krawczykiem została oficjalnym przedstawicielem Bocuse d’Or w Polsce.

- Jestem bardzo dumny, że nasza agencja została oficjalnym przedstawicielem najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. Z Bocuse d’Or podjęliśmy rozmowy kilka miesięcy temu, przedstawiając swój pomysł i wielkie chęci odbudowania marki konkursu w Polsce. Cieszę się, że udało nam się zdobyć zaufanie Francuzów, które w poprzednich latach zostało nadszarpnięte. Przed nami ogromne wyzwanie, mnóstwo pracy, ale mając u boku dwie największe organizacje kucharskie jak Klub Szefów Kuchni i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni wiem, że będzie to nasz wspólny kulinarny sukces – powiedział Jacek Krawczyk, szef agencji Smarten PR.

****
Smarten PR – oficjalny przedstawiciel Bocuse d’Or i Akademii Bocuse d’Or Poland w Polsce, organizator eliminacji krajowych.
Smarten PR – agencja public relations funkcjonująca na rynku od ponad sześciu lat, specjalizująca się w usługach dla HoReCa i FMCG. Posiada bogate, różnorodne doświadczenie, gdyż od lat jest w branży.
W sposób niebanalny a przede wszystkim wysmakowany dba o wizerunek osób, firm i produktów.
Współpracuje z szeregiem zaufanych, profesjonalnych partnerów dając ciekawe, niecodzienne rozwiązania swoim Klientom.
Na co dzień agencja współpracuje z najlepszymi szefami kuchni z dwóch największych kucharskich środowisk – Klub Szefów Kuchni i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.

Smarten PR oficjalnym reprezentantem Bocuse d'Or w Polsce

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Ruszyły przygotowania do Bocuse d’Or Poland 2025 

    Z wielką przyjemnością, pragniemy poinformować, że rozpoczęły się przygotowania do kolejnej polskiej selekcji Bocuse d'Or, największego i najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego dla profesjonalistów w Polsce i na świecie, czyli Bocuse d’Or Poland 2025. 

    2025-02-05
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Francja wygrała 20. edycję Bocuse d’Or

    27 stycznia, podczas ostatniego dnia targów Sirha w Lyonie, Francja, reprezentowana przez szefa Paula Marcona i jego pomocniczkę Camille Pigot, wygrała 20. edycję Bocuse d'Or, najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. 

    2025-01-29
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Polak w Wielkim Finale Bocuse d'Or 2025 w Lyonie

    Z wielką przyjemnością informujemy, iż szef Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland został jurorem technicznym światowego finału Bocuse d’Or 2025 w Lyonie.

    2025-01-24
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Za nami druga edycja Bocuse d'Or ON TOUR 2024

    Z końcem listopada zakończył się cykl ogólnopolskich kolacji Bocuse d'Or Poland ON TOUR 2024. 

    2024-12-30
    Przeczytaj całość