Przeczytaj całość
Bocuse d’Or Poland ON TOUR vol. 2
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
13 października w restauracji La Brasserie Moderne w hotelu Sofitel Warsaw Victoria odbyła się szósta i zarazem ostatnia kolacja Bocuse d’Or Poland on Tour. Wspaniali szefowie kuchni, wyjątkowe autorskie dania, nietuzinkowy pairing polskich win oraz gorąca atmosfera, tak najprościej można opisać to wydarzenie.
Zainteresowanie marką Bocuse d’Or nie słabnie a wręcz zdobywa kolejnych entuzjastów. Warszawska kolacja w wykonaniu szefów: Pawła Kałuskiego, Adama Chrząstowskiego i Tomasza Purola spotkała się z dużym uznaniem gości. W wyjątkowym menu, które zostało specjalnie przygotowane na tę okazję znalazły się dania, w których zagościł: łosoś MOWI Supreme, pierś z kaczki, policzki z dzika oraz polska śliwka, która była królową deseru.
O pairing alkoholi zadbała Winnica Czajkowski.
To był naprawdę wyjątkowy wieczór pełen kulinarnych wrażeń i niezapomnianych emocji.
Cieszy niezmiernie, że projekt On Tour spotkał się z tak dużym zainteresowaniem Polaków. Wszystkie sześć kolacji odbiło się szerokim echem nie tylko w mediach branżowych.
Akademia Bocuse d’Or Poland dostaje mnóstwo zapytań o kolejne odsłony tego wydarzenia, które z pewnością będą kontynuowane w już w nowym roku.
Organizator: Akademia Bocuse d’Or Poland
Partnerzy wydarzenia: MOWI Supreme, Churchill1795, Fine Dine, Plastmet, MEIKO Polska, Evian
Przeczytaj całość
22 czerwca w sopockiej restauracji White Marlin odbyła się druga w tym roku kolacja Bocuse d’Or Poland ON TOUR.
Przeczytaj całość
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Przeczytaj całość
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.
Przeczytaj całość
Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland