Przeczytaj całość
Dania zwycięzcą Bocuse d’Or Europe 2024
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
- Jestem bardzo dumny, że nasza agencja została oficjalnym przedstawicielem najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego na świecie. Z Bocuse d’Or podjęliśmy rozmowy kilka miesięcy temu, przedstawiając swój pomysł i wielkie chęci odbudowania marki konkursu w Polsce. Cieszę się, że udało nam się zdobyć zaufanie Francuzów, które w poprzednich latach zostało nadszarpnięte. Przed nami ogromne wyzwanie, mnóstwo pracy, ale mając u boku dwie największe organizacje kucharskie jak Klub Szefów Kuchni i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni wiem, że będzie to nasz wspólny kulinarny sukces – powiedział Jacek Krawczyk, szef agencji Smarten PR.
****
Smarten PR – oficjalny przedstawiciel Bocuse d’Or i Akademii Bocuse d’Or Poland w Polsce, organizator eliminacji krajowych.
Smarten PR – agencja public relations funkcjonująca na rynku od ponad sześciu lat, specjalizująca się w usługach dla HoReCa i FMCG. Posiada bogate, różnorodne doświadczenie, gdyż od lat jest w branży.
W sposób niebanalny a przede wszystkim wysmakowany dba o wizerunek osób, firm i produktów.
Współpracuje z szeregiem zaufanych, profesjonalnych partnerów dając ciekawe, niecodzienne rozwiązania swoim Klientom.
Na co dzień agencja współpracuje z najlepszymi szefami kuchni z dwóch największych kucharskich środowisk – Klub Szefów Kuchni i Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.
Przeczytaj całość
Ponownie duński kandydat, tym razem Sebastian Holberg Svendsgaard stanął na najwyższym stopniu podium w Trondheim 2024 roku
Przeczytaj całość
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa został ponownie Partnerem Team Poland.
Przeczytaj całość
Z przyjemnością informujemy, że Polska Organizacja Turystyczna ponownie została Partnerem Team Poland
Przeczytaj całość
Przed nami kolejna edycja Bocuse d’Or Europe 2024, która będzie wielkim powrotem tej kontynentalnej selekcji na ziemie norweskie, 16 lat po pierwszym konkursie Bocuse d’Or Europe, który odbył się w Stavanger w 2008 roku.