Ruszają szkolenia w Akademii Bocuse d'Or Poland

2019-04-11

Jak mawiał o kucharzach Paul Bocuse, jeden z najwybitniejszych szefów kuchni XX wieku – Jesteśmy pracownikami fizycznymi. Musimy się nauczyć naszego zawodu. Obejmuje to również mentoring, czyli naszym obowiązkiem jest przekazywać te naukę dalej. 

Dlatego na całym świecie powstały krajowe Akademie Bocuse d’Or, by edukować i wspomagać młodych kucharzy w ich codziennych działaniach. 
Dzielenie się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem jest niezwykle cenną wartością.

W Polsce również została powołana do życia Akademia Bocuse d’Or Poland, która wspiera młodych adeptów sztuki kulinarnej i profesjonalnych szefów kuchni w codziennym rozwoju zawodowym. Jej celem jest ciągłe dążenie do perfekcji i rozwijanie znaczenia sztuki kulinarnej, a także organizowanie inicjatyw, które utrzymają prestiż konkursu Bocuse d'Or w Polsce.

Dlatego niezmiernie miło jest nam poinformować, iż właśnie ruszyły zapisy na KURSY PODSTAWOWE w Akademii Bocuse d’Or Poland. 
Zapraszamy serdecznie wszystkich młodych adeptów sztuki kulinarnej, którzy chcą poszerzać swoje horyzonty do wzięcia udziału w ciekawych warsztatach prowadzonych przez wybitnych szefów kuchni, autorytety w dziedzinie gastronomii. 

Akademia dąży do tego, by kariera młodych ludzi była bardziej znacząca i skuteczna, stąd propozycje szkoleń, które mają pobudzać ich do działania, dynamizować oraz rozwijać u nich wartości sztuki kulinarnej. 

Dlaczego Akademia Bocuse d’Or Poland? 
No, cóż Bocuse d’Or jest marką samą w sobie. To synonim doświadczenia, ogromnej wiedzy i niebywałych umiejętności, to również smak, kreatywność i nieograniczona wyobraźnia i fantazja kulinarna, której nie boją się puścić wodzy najlepsi szefowie kuchni na świecie. 

Zapisy oraz wszelkie informacje dotyczące szkoleń:

kontakt@bocusedorpoland.pl

Biuro Bocuse d’Or Poland: +48 605 505 205  

Adam Chrząstowski (Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland): +48 693 293 347

Terminy najbliższych szkoleń:

- 26-28.04.2019

- 17-19.05.2019

Czas trwania szkolenia– 3 dni (24 godziny) z 5 trenerami!

Miejsce:Warszawa 

Jak mawiał o kucharzach Paul Bocuse, jeden z najwybitniejszych szefów kuchni XX wieku – Jesteśmy pracownikami fizycznymi. Musimy się nauczyć naszego zawodu. Obejmuje to również mentoring, czyli naszym obowiązkiem jest przekazywać te naukę dalej. 

AKTUALNOŚCI

  • Przeczytaj całość

    Finaliści Bocuse d’Or Poland 2019

    W dniach 24 -25 czerwca 2019 w Akademii Kurta Schellera odbyły się PREELIMINACJE konkursu Bocuse d’Or Poland 2019.

    2019-06-25
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Zakwalifikowani do PREELIMINACJI Bocuse d’Or Poland 2019

    Przed nami kolejna krajowa selekcja poprzedzona PREELIMIANACJAMI.

    2019-06-06
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Bocuse d'Or Winners Patronem Honorowym polskiej selekcji!

    Patronat honorowy nad polską selekcją 2019 objęła organizacja najlepszych szefów kuchni na świecie Bocuse d’Or Winners!

    2019-05-17
    Przeczytaj całość
  • Przeczytaj całość

    Zgłoś się do Bocuse d'Or Poland 2019

    Przygotowania do krajowych eliminacji Bocuse d’Or Poland 2019 ruszyły pełną parą. 

    2019-04-29
    Przeczytaj całość